Op bezoek

Parkeren

Onze praktijk heeft geen eigen parkeergelegenheid!

Door de nabije ligging van het Jessa Ziekenhuis, campus Virga Jesse, en het stadscentrum zijn er echter meerdere mogelijkheden om met auto of openbaar vervoer gemakkelijk tot bij ons te komen.

  • U kunt gemakkelijk parkeren in de omliggende straten en dichtbij gelegen Q-park parkeergarages TT of Luikerpoort. ( zie ook parkeren in Hasselt )
  • U kunt ook gratis parkeren op de grotere parkeerterreinen rondom het stadscentrum. Vanaf de parking op het einde van de Koning Boudewijnlaan is er een gratis busverbinding naar het Virga Jesse Ziekenhuis. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van het Jessa Ziekenhuis.
  • U kan zich ook parkeren op de parking van het Jessa Ziekenhuis. U kan in onze praktijk een QR code voor deze parking verkrijgen.

Afspraken

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak bij een van onze specialisten kan steeds telefonisch worden vastgelegd via ons secretariaat op het nummer 011 22 14 79.

Wijzig/anuleer je afspraak

Bel het nummer 011/ 22 14 79. Gelieve de afspraak minstens 24 uur op voorhand te wijzigen of annuleren, zodat wij in de mogelijkheid zijn om nog andere patiënten verder te helpen.

Wat neem ik mee?

Je bent op consultatie geweest bij één van onze specialisten en er is een dagopname ingepland?