Raadplegingen

Hoe maak ik een afspraak?

Een afspraak bij een van onze specialisten kan steeds telefonisch worden vastgelegd via ons secretariaat op het nummer 011 22 14 79.

Indien er een verwijsbrief werd opgesteld door uw behandelend arts / tandarts, alsook beeldmateriaal werd genomen, kan u deze op voorhand doorsturen naar volgend e-mailadres: [email protected]

Vraag zeker op voorhand na bij de tandarts of orthodont welk medisch beeldmateriaal (OPG, CBCT) reeds werd gemaakt. Via deze manier kunnen wij vermijden dat er nieuw beeldmateriaal in de praktijk gemaakt moet worden.

Wenst u geen afspraak bij de specialist maar wilt u enkel graag een orthopantomogram (OPG) laten maken? Hier dient u geen afspraak voor te maken. U mag gewoon tussen de werkuren zich aanmelden in de privépraktijk.  

Gelieve er rekening mee te houden dat onze praktijk het zeer druk heeft. Leg tijdig uw afspraak vast om lange wachttijden te voorkomen.

Afspraak wijzigen of annuleren?

Is de geplande afspraak om de een of andere reden toch niet haalbaar voor jou en wil je deze wijzigen of annuleren? 
Dit kan telefonisch via het nummer 011 22 14 79


Gelieve de afspraak minstens 24 uur op voorhand te wijzigen of annuleren, zodat wij in de mogelijkheid zijn om nog andere patiënten verder te helpen. 

toestellen tandartsen

Wat breng ik mee?

Heeft u binnenkort een afspraak bij een van onze specialisten? Neem dan zeker een verwijsbrief en/of beeldmateriaal en de identiteitskaart mee.

In de privépraktijk kan u na de consultatie betalen met bancontact. Wij nemen geen cash geld aan.